Aktivita

Najznámejší šéfkuchár bez čapice a najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním sú späť

Svetoznámy britský kuchár Jamie Oliver, ktorý sa do kulinárskych sŕdc zapísal ako šéfkuchár bez čapice, je tu s novou kuchárskou knihou 7-krát inak plnou inšpirácie a námetov, ako pohladiť naše chuťové poháriky. V novom šate vychádza aj Ako grilovať. Ilustrovaný sprievodca pre nadšencov aj profesionálov, úspešná publikácia od Stevena Raichlena.
Najznámejší šéfkuchár bez čapice a najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním sú späť

Svetoznámy britský kuchár Jamie Oliver, ktorý sa do kulinárskych sŕdc zapísal ako šéfkuchár bez čapice, je tu s novou kuchárskou knihou plnou inšpirácie a námetov, ako pohladiť naše chuťové poháriky.

V novinke 7-krát inak z Vydavateľstva SLOVART, ktorá sa práve v týchto dňoch dostala na knižné pulty, nájdete kreatívne, ale jednoduché recepty z obľúbených surovín.

Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ktorých pripravíte lahodné jedlá s maximálnou chuťou a minimálnou námahou. Predstavuje 18 základných surovín, ako sú kuracie prsia, losos, zemiaky, brokolica, avokádo či vajcia a ponúka 7 spôsobov prípravy každej z nich. Všetky suroviny si tak viete pripraviť na každý deň v týždni. Kniha 7-krát inak je plná živých fotografií, ktoré budú skvelým „pokrmom“ pre vašu kulinársku fantáziu. Či už túžite po niečom klasickom, pohodlnom, ľahkom, sýtom, alebo vzrušujúcom, určite si vyberiete.

Knihu do slovenčiny preložila Natália Holinová a autorom fotografií je Levon Biss.

Jamie Oliver (1975) je britský kuchár, moderátor, autor troch desiatok kníh o varení a podnikateľ v oblasti gastronómie. Uvádzal niekoľko televíznych relácií s tematikou varenia. Na konci 90-tych rokov mal premiéru jeho televízny seriál Šéfkuchár bez čapice, podľa ktorého je známy dodnes. V roku 2003 mu bol britskou kráľovnou udelený Rád Britského impéria za služby pre pohostinský priemysel. Vo Veľkej Británii rozbehol aj kampaň Feed Me Better, ktorá mala školákom predstaviť zdravšie jedlá a neskôr ju podporila aj vláda.

Tento mesiac dávame do pozornosti ešte jednu novinku z kategórie gastronómie, ktorá určite ulahodí milovníkom grilovania.

Ako grilovať. Ilustrovaný sprievodca pre nadšencov aj profesionálov, úspešná publikácia od Stevena Raichlena vyšla vo Vydavateľstve SLOVART v novom šate.

Ideálna príručka pre profesionálnych i domácich kuchárov. Čitateľ v nej nájde vyše 1 000 farebných fotografií k textom, ktoré názorne krok za krokom predstavujú rôzne techniky grilovania. Kniha navyše obsahuje 100 receptov – každý z nich ilustruje niektorú z techník, ktoré možno zaradiť medzi tie najlepšie a najzaujímavejšie návody na prípravu grilovaných jedál z rôznych druhov mäsa, rýb, hydiny, zeleniny a dokonca aj sladkých dezertov.

Autorkami slovenského prekladu sú Katarína Bukovenová a Mária Šrancová.

Steven Raichlen (1953) je americký kulinársky spisovateľ a televízny moderátor. Jeho špecializáciou je grilovanie, ktorému sa primárne venuje posledné tri desaťročia. Napísal niekoľko desiatok kníh o varení, mnohé z nich boli preložené do 17 jazykov.

7-krát inak

Jamie Oliver
Najznámejší šéfkuchár bez čapice je späť! Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ...
27,90 €
Na sklade

Ako grilovať. Ilustrovaný sprievodca pre nadšencov aj profesionálov

Steven Raichlen
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne ...
22,90 €
Na sklade
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!