Aktivita
Patisserie

Patisserie

Master the Art of French pastry

51,95 €
Na objednávku

In this landmark volume, patissier Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify the techniques and traditions of France's grand patisseries.

Podrobnosti

Autor Mélanie Dupuis
Anne Cazor
Vydavateľ Hardie Grant Books
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán288
Formát334 x 249 x 31
Hmotnosť1994
EAN9781743790946
Rok vydania2016
Edícia Iné

Autor

Mélanie Dupuis

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

The Ultimate Book of Party Food

The Ultimate Book of Party Food

Mélanie Dupuis
37,50 €
01.09.2018 (predobjednávka)
The Little Book of Chocolate: Desserts

The Little Book of Chocolate: Desserts

Mélanie Dupuis
13,95 €
Na objednávku

Anne Cazor

Podobné knihy

River Cottage Ingredients

River Cottage Ingredients

Hugh Fearnley-Whittingstall, Pam Corbin, Mark Diacono, Nikki Duffy, Nick Fisher, Steven Lamb, Tim Maddams, Gill Meller, John Wright
49,95 €
Na objednávku
Italy by Ingredient

Italy by Ingredient

Viola Buitoni, Molly DeCoudreaux
39,95 €
Na sklade
Beer and Veg

Beer and Veg

Mark Dredge
24,95 €
Na objednávku
Food For Thought

Food For Thought

Vincente Todoli, Richard Hamilton
41,95 €
Na objednávku
Dishoom

Dishoom

Shamil Thakrar, Kavi Thakrar, Naved Nasir
32,95 €
Na objednávku
The Indonesian Table

The Indonesian Table

Petty Pandean-Elliott
38,95 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!