Aktivita
A Field Guide to Cheese

A Field Guide to Cheese

How to Select, Enjoy, And Pair The World's Best Cheeses

27,95 €
15.09.2020 (predobjednávka)

The ultimate cheese compendium--the only illustrated cheese guide on the market--with profiles of more than 400 cheeses from around the world, maps of their production, and guides for the perfect pairings.

Podrobnosti

Autor Tristan Sicard
Vydavateľ Artisan
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán272
Formát245 x 190 x 20
Hmotnosť806
EAN9781579659417
Rok vydania2020
Edícia Iné

Autor

Tristan Sicard

Podobné knihy

Chefs Fridges

Chefs Fridges

Carrie Solomon, Adrian Moore
39,95 €
Na objednávku
In a Nutshell

In a Nutshell

Cara (Institute of Culinary Education) Tannenbaum, Andrea (Institute of Culinary Education) Tutunjian
27,50 €
Na objednávku
Nourish & Glow: The 10-Day Plan

Nourish & Glow: The 10-Day Plan

Amelia Freer
21,95 €
23.03.2017 (predobjednávka)
Cooking in Marfa

Cooking in Marfa

Virginia Lebermann, Rocky Barnette
45,00 €
Na objednávku
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Na objednávku
Calissons Nougats from Le Roy Rene

Calissons Nougats from Le Roy Rene

Marie-Catherine de La Roche
24,95 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!