Aktivita
Bar Tartine

Bar Tartine

Techniques & Recipes

38,50 €
Na objednávku

The fourth book in the very successful Tartine franchise, this book covers the exciting, innovative and relatively under published food of Central Europe.

Podrobnosti

Autor Cortney Burns
Nick Balla
Vydavateľ Chronicle Books
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán256
Formát258 x 222 x 31
Hmotnosť1656
EAN9781452126463
Rok vydania2014
Edícia Iné

Autor

Cortney Burns

Nick Balla

Podobné knihy

Modern Lager Beer

Modern Lager Beer

Jack Hendler, Joe Connolly
29,50 €
Na sklade
Crazy Water, Pickled Lemons

Crazy Water, Pickled Lemons

Diana Henry
32,95 €
Dodanie do 21 dní
Vietnamese Market Cookbook

Vietnamese Market Cookbook

Anh Vu, Van Tran
19,99 €
Na objednávku
French Bistro: Seasonal Recipe

French Bistro: Seasonal Recipe

Bertrand Auboyneau, François Simon
26,99 €
Na objednávku
River Cottage Ingredients

River Cottage Ingredients

Hugh Fearnley-Whittingstall, Pam Corbin, Mark Diacono, Nikki Duffy, Nick Fisher, Steven Lamb, Tim Maddams, Gill Meller, John Wright
49,95 €
Na objednávku
Paris Bon Appetit

Paris Bon Appetit

Pierre Rival, Christian Sarramon
29,99 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!