Aktivita
Flour Water Salt Yeast

Flour Water Salt Yeast

The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

35,95 €
Na objednávku


Podrobnosti

Autor Ken Forkish
Vydavateľ Random House USA Inc
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán272
Formát262 x 210 x 24
Hmotnosť1150
EAN9781607742739
Rok vydania2012
Edícia Iné

Autor

Ken Forkish

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

Ken Forkish
40,50 €
Na sklade

Podobné knihy

Paleo Chef

Paleo Chef

Pete Evans, Seamus Mullan
19,50 €
Na objednávku
Star Wars: The Padawan Cookbook

Star Wars: The Padawan Cookbook

Liz Lee Heinecke, Jenn Fujikawa
24,95 €
Na objednávku
Living with Wine

Living with Wine

Samantha Nestor, Alice Feiring
75,00 €
Na objednávku
Macarons

Macarons

Ladurée, Antonin Bonnet
38,50 €
Na objednávku
That Sounds So Good

That Sounds So Good

Carla Lalli Music
31,95 €
2 Mar 2022 (predobjednávka)
The Book of Pasta

The Book of Pasta

Academia Barilla
45,95 €
Dodanie do 21 dní

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!