Aktivita
Flour Water Salt Yeast

Flour Water Salt Yeast

The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

35,95 €
Na objednávku


Podrobnosti

Autor Ken Forkish
Vydavateľ Random House USA Inc
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán272
Formát262 x 210 x 24
Hmotnosť1150
EAN9781607742739
Rok vydania2012
Edícia Iné

Autor

Ken Forkish

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

Ken Forkish
40,50 €
Na sklade

Podobné knihy

On Eating Insects: Essays, Stories and Recipes

On Eating Insects: Essays, Stories and Recipes

Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore, Michael Bom Frost
52,95 €
Na objednávku
The Korean Cookbook

The Korean Cookbook

Junghyun Park, Jungyoon Choi
52,95 €
Na objednávku
Puglia

Puglia

Tara Russell, Tara Stevens, Matt Stevens, Matt Russell
38,50 €
Na objednávku
Gut Gastronomy

Gut Gastronomy

Vicki Edgson, Adam Palmer
42,95 €
Na objednávku
My Drunken Kitchen

My Drunken Kitchen

Helen Graves
12,95 €
Na objednávku
Gluten Exposed: The Science Behind The Hype

Gluten Exposed: The Science Behind The Hype

Peter Green, Rory Jones
11,95 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!