Aktivita
French Pâtisserie

French Pâtisserie

Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

56,95 €
Na sklade


Podrobnosti

Autor École Ferrandi
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán656
Formát289 x 256 x 56
Hmotnosť4288
EAN9782080203182
Rok vydania2017
Edícia Iné

Autor

École Ferrandi

Podobné knihy

The Complete Book of Cheese

The Complete Book of Cheese

Anne-Laure Pham, Mathieu Plantive
45,95 €
Na sklade
Everyday Indulgence

Everyday Indulgence

Lindsay Moser
34,95 €
Na sklade
Ice Creations

Ice Creations

Christophe Declerq
79,50 €
Momentálne nedostupné
NOPI Cookbook

NOPI Cookbook

Yotam Ottolenghi, Ramael Scully
41,95 €
Momentálne nedostupné
26 Grains

26 Grains

Alex Hely-Hutchinson
33,95 €
Momentálne nedostupné
The Perfect Scoop

The Perfect Scoop

David Lebovitz
24,99 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!