Aktivita
French Pâtisserie

French Pâtisserie

Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

56,95 €
Na sklade


Podrobnosti

Autor École Ferrandi
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán656
Formát289 x 256 x 56
Hmotnosť4288
EAN9782080203182
Rok vydania2017
Edícia Iné

Autor

École Ferrandi

Podobné knihy

A Work in Progress: A Journal

A Work in Progress: A Journal

Rene Redzepi
24,95 €
31.01.2019 (predobjednávka)
Sorting the Beef from the Bull  The Science of Food Fraud Forensics

Sorting the Beef from the Bull The Science of Food Fraud Forensics

Richard Evershed, Nicola Temple
19,95 €
Na objednávku
Great Meat

Great Meat

Dave Kelly, John Hogan
22,50 €
Na objednávku
Your Asian Veggie Patch

Your Asian Veggie Patch

Connie Cao
28,50 €
Na objednávku
Dim Sum

Dim Sum

Ellen Leong Blonder
27,95 €
Na sklade
The Curious Bartenders Guide To Gin

The Curious Bartenders Guide To Gin

Tristan Stephenson
13,50 €
11.09.2018 (predobjednávka)

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!