Aktivita
Praline

Praline


100,00 €
Na objednávku

'The Praline' contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different basic praline recipes (with almonds, nuts, dark, white, with sesame...) and their use in products such as: cakes, chocolates, snacks, candies, and waffles among others. The book ends with some basic decorations, explained step by step with photographs.


Podrobnosti

Autor Stephane Leroux
Photography by Romy Tembuyser
Romy Tembuyser
Vydavateľ Lannoo Publishers
Jazyk anglický
Väzbatvrdá
Počet strán256
Formát23.1 x 28.4 cm
EAN9782873868048
Edícia Iné

Autor

Stephane Leroux

Photography by Romy Tembuyser

Romy Tembuyser

Podobné knihy

The Happy Pear: Vegan Cooking for Everyone

The Happy Pear: Vegan Cooking for Everyone

David Flynn, Stephen Flynn
28,95 €
Na objednávku
You Can Cook Everything

You Can Cook Everything

DK
38,95 €
Na objednávku
Rick Steins Secret France

Rick Steins Secret France

Rick Stein
30,95 €
31.10.2019 (predobjednávka)
Big Fat Duck Cookbook

Big Fat Duck Cookbook

Heston Blumenthal
225,00 €
Na sklade
On Eating Insects: Essays, Stories and Recipes

On Eating Insects: Essays, Stories and Recipes

Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore, Michael Bom Frost
52,95 €
Na objednávku
The Veg Box

The Veg Box

David Flynn, Stephen Flynn
25,50 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!