Aktivita
Praline

Praline


100,00 €
Momentálne nedostupné

'The Praline' contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different basic praline recipes (with almonds, nuts, dark, white, with sesame...) and their use in products such as: cakes, chocolates, snacks, candies, and waffles among others. The book ends with some basic decorations, explained step by step with photographs.


Podrobnosti

Autor Stephane Leroux
Photography by Romy Tembuyser
Romy Tembuyser
Vydavateľ Lannoo Publishers
Jazyk anglický
Väzbatvrdá
Počet strán256
Formát23.1 x 28.4 cm
EAN9782873868048
Edícia Iné

Autor

Stephane Leroux

Photography by Romy Tembuyser

Romy Tembuyser

Podobné knihy

The Spice Tree

The Spice Tree

Nisha Katona
24,95 €
Momentálne nedostupné
Salt of the Earth

Salt of the Earth

Carolina Doriti
34,95 €
Na sklade
VBQ

VBQ

Nadine Horn, Jorg Mayer
25,50 €
Pripravujeme (predobjednávka)
Charcuterie

Charcuterie

Miranda Ballard
20,95 €
Momentálne nedostupné
Vegetable Literacy

Vegetable Literacy

Deborah Madison
27,90 €
Momentálne nedostupné
Daniel

Daniel

Daniel Boulud, Sylvie Bigar
62,95 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!