Aktivita
Praline

Praline


100,00 €
Na objednávku

'The Praline' contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different basic praline recipes (with almonds, nuts, dark, white, with sesame...) and their use in products such as: cakes, chocolates, snacks, candies, and waffles among others. The book ends with some basic decorations, explained step by step with photographs.


Podrobnosti

Autor Stephane Leroux
Photography by Romy Tembuyser
Romy Tembuyser
Vydavateľ Lannoo Publishers
Jazyk anglický
Väzbatvrdá
Počet strán256
Formát23.1 x 28.4 cm
EAN9782873868048
Edícia Iné

Autor

Stephane Leroux

Photography by Romy Tembuyser

Romy Tembuyser

Podobné knihy

Regarding Cocktails

Regarding Cocktails

Sasha Petraske, Georgette Moger-Petraske
33,50 €
Dodanie do 21 dní
Mob One

Mob One

Mouth Group Limited, Mob
28,95 €
Na objednávku
Portugal: The Cookbook

Portugal: The Cookbook

Leandro Carreira
52,95 €
Na objednávku
Obika Mozzarella Bar

Obika Mozzarella Bar

Silvio Ursini
30,50 €
Na objednávku
More Home Cooking

More Home Cooking

Laurie Colwin
16,50 €
Na objednávku
Moro Easy

Moro Easy

Samantha Clark, Samuel Clark
38,50 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!