Aktivita
Dňa 17.11.2025 si pripomíname a oslavujeme Deň boja za slobodu a demokraciu, v práci budeme opäť v utorok 18.11.2025.
Praline

Praline


100,00 €
Momentálne nedostupné

'The Praline' contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different basic praline recipes (with almonds, nuts, dark, white, with sesame...) and their use in products such as: cakes, chocolates, snacks, candies, and waffles among others. The book ends with some basic decorations, explained step by step with photographs.


Podrobnosti

Autor Stephane Leroux
Photography by Romy Tembuyser
Romy Tembuyser
Vydavateľ Lannoo Publishers
Jazyk anglický
Väzbatvrdá
Počet strán256
Formát23.1 x 28.4 cm
EAN9782873868048
Edícia Iné

Autor

Stephane Leroux

Photography by Romy Tembuyser

Romy Tembuyser

Podobné knihy

The Lula Cafe Cookbook

The Lula Cafe Cookbook

Jason Hammel
45,95 €
Na sklade
Mastering the Art 1

Mastering the Art 1

Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck
14,99 €
Momentálne nedostupné
Jane’s Patisserie Classic

Jane’s Patisserie Classic

Jane Dunn
31,95 €
Na sklade
Home Farm Cooking

Home Farm Cooking

John Pawson, Catherine Pawson
45,00 €
Na sklade
All Things Marshmallow

All Things Marshmallow

Amy Nelson, Ross O'Brien
28,95 €
Momentálne nedostupné
Mixtape Potluck Cookbook

Mixtape Potluck Cookbook

Quest Love Food LLC
27,95 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!