Aktivita
Praline

Praline


100,00 €
Momentálne nedostupné

'The Praline' contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different basic praline recipes (with almonds, nuts, dark, white, with sesame...) and their use in products such as: cakes, chocolates, snacks, candies, and waffles among others. The book ends with some basic decorations, explained step by step with photographs.


Podrobnosti

Autor Stephane Leroux
Photography by Romy Tembuyser
Romy Tembuyser
Vydavateľ Lannoo Publishers
Jazyk anglický
Väzbatvrdá
Počet strán256
Formát23.1 x 28.4 cm
EAN9782873868048
Edícia Iné

Autor

Stephane Leroux

Photography by Romy Tembuyser

Romy Tembuyser

Podobné knihy

Snackistan

Snackistan

Sally Butcher
25,50 €
Na sklade
Italianish

Italianish

Author Danny Freeman
34,95 €
Na sklade
The Happy Pear: Vegan Cooking for Everyone

The Happy Pear: Vegan Cooking for Everyone

David Flynn, Stephen Flynn
28,95 €
Momentálne nedostupné
Jane’s Patisserie Classic

Jane’s Patisserie Classic

Jane Dunn
31,95 €
Na sklade
Arabesque

Arabesque

Greg Malouf, Lucy Malouf
21,99 €
Momentálne nedostupné
Real Food of China

Real Food of China

Leanne Kitchen, Antony Suvalko
49,95 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!