Aktivita
Praline

Praline


100,00 €
Momentálne nedostupné

'The Praline' contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different basic praline recipes (with almonds, nuts, dark, white, with sesame...) and their use in products such as: cakes, chocolates, snacks, candies, and waffles among others. The book ends with some basic decorations, explained step by step with photographs.


Podrobnosti

Autor Stephane Leroux
Photography by Romy Tembuyser
Romy Tembuyser
Vydavateľ Lannoo Publishers
Jazyk anglický
Väzbatvrdá
Počet strán256
Formát23.1 x 28.4 cm
EAN9782873868048
Edícia Iné

Autor

Stephane Leroux

Photography by Romy Tembuyser

Romy Tembuyser

Podobné knihy

How to Feel the Fear and Eat It Anyway

How to Feel the Fear and Eat It Anyway

Eve Simmons and Laura Dennison
13,95 €
Momentálne nedostupné
Noma

Noma

Rene Redzepi
64,95 €
Momentálne nedostupné
Pok Pok

Pok Pok

Andy Ricker, JJ Goode
24,50 €
Momentálne nedostupné
Food

Food

Mary McCartney
22,99 €
Momentálne nedostupné
How to Eat

How to Eat

Nigella Lawson
26,99 €
Momentálne nedostupné
Chocolat

Chocolat

Serge Gleizes, Vincent Lemains
41,50 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!