Aktivita
Provence

Provence

Food Wine Culture and Landscape

50,99 €
Na objednávku

A mighty view of all aspects of Provence, from food and wine to landscape and history. Divided into three chapters, this 544pp book is the largest ever written on one of the world's most alluring, sun-drenched and seductive cultures.

Podrobnosti

Autor Lars Boesgaard
Vydavateľ Clearview
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán544
Formát205 x 264 x 51
Hmotnosť2276
EAN9781908337160
Rok vydania2013
Edícia Iné

Autor

Lars Boesgaard

Podobné knihy

Let’s Cook

Let’s Cook

Buddy Oliver
25,95 €
Na sklade
Italian Cooking

Italian Cooking

Mia Mangolini, Francesca Mantovani
41,50 €
Na objednávku
Bitters and Shrub Syrup Cocktails

Bitters and Shrub Syrup Cocktails

Philip M. Dobard, Warren Bobrow
21,50 €
Na objednávku
The Outdoor Kitchen

The Outdoor Kitchen

Eric Werner, Nils Bernstein
34,95 €
24.03.2020 (predobjednávka)
At my Table Nigella Lawson

At my Table Nigella Lawson

Nigella Lawson
29,95 €
21.09.2017 (predobjednávka)
Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
499,00 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!