Aktivita
Salt Fat Acid Heat

Salt Fat Acid Heat

Mastering the Elements of Good Cooking

45,95 €
Na sklade

A beautifully illustrated New York Times bestseller that distils decades of professional experience into just four simple elements - and will set you free from recipes forever.

Podrobnosti

Autor Samin Nosrat
Vydavateľ Canongate Books Ltd
Ilustrátori Wendy MacNaughton
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán480
Formát238 x 195 x 47
Hmotnosť1506
EAN9781782112303
Rok vydania2017
Edícia Iné

Autor

Samin Nosrat

Podobné knihy

Bouchon

Bouchon

Thomas Keller, Deborah Jones, Jones
41,95 €
Na objednávku
Food Book

Food Book

Lonely Planet
22,50 €
Na objednávku
Sweeter off the Vine

Sweeter off the Vine

Yossy Arefi
20,95 €
Na sklade
French Country Kitchens

French Country Kitchens

Linda Dannenberg, Guy Bouchet
24,86 €
Na objednávku
Le Pain Quotidien Cookbook

Le Pain Quotidien Cookbook

Alain Coumont, Jean-Pierre Gabriel
25,50 €
Na objednávku
The Blue Zones Kitchen

The Blue Zones Kitchen

Dan Buettner
29,95 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!