Aktivita
Salt Fat Acid Heat

Salt Fat Acid Heat

Mastering the Elements of Good Cooking

45,95 €
Dodanie do 21 dní

A beautifully illustrated New York Times bestseller that distils decades of professional experience into just four simple elements - and will set you free from recipes forever.

Podrobnosti

Autor Samin Nosrat
Vydavateľ Canongate Books Ltd
Ilustrátori Wendy MacNaughton
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán480
Formát238 x 195 x 47
Hmotnosť1506
EAN9781782112303
Rok vydania2017
Edícia Iné

Autor

Samin Nosrat

Podobné knihy

Where Chefs Eat 2nd

Where Chefs Eat 2nd

Joe Warwick
23,95 €
Na sklade
Hungry for France

Hungry for France

Alec Lobrano, Steven Rothfel
35,95 €
Na objednávku
Veggie in 30

Veggie in 30

Anita Bean
17,95 €
Na objednávku
Fck, That`s Delicious

Fck, That`s Delicious

Action Bronson, Rachel Wharton
28,95 €
Na sklade
Home Brew Beer

Home Brew Beer

Greg Hughes
21,50 €
Na objednávku
The World Atlas of Street Food

The World Atlas of Street Food

Sue Quinn, Carol Wilson
31,95 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!