Aktivita
The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

10,000 flavour matches that will transform the way you eat

49,95 €
Dodanie do 21 dní

The ultimate reference for creative cooks

Podrobnosti

Autor Peter Coucquyt
Bernard Lahousse
Johan Langenbick
Vydavateľ Octopus Publishing Group
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán384
Formát224 x 288 x 32
Hmotnosť1786
EAN9781784722906
Rok vydania2020
Edícia Iné

Autor

Peter Coucquyt

Bernard Lahousse

Johan Langenbick

Podobné knihy

This Is Brazil

This Is Brazil

Fernanda de Paula, Shelley Hepworth
24,95 €
Na objednávku
The Perfect Scoop

The Perfect Scoop

David Lebovitz
24,99 €
Na objednávku
Curry

Curry

Vivek Singh
24,95 €
01.10.2020 (predobjednávka)
The Geometry of Pasta

The Geometry of Pasta

Jacob Kenedy, Caz Hildebrand
24,95 €
18.03.2021 (predobjednávka)
My Drunken Kitchen

My Drunken Kitchen

Helen Graves
12,95 €
Na objednávku
Noma

Noma

Rene Redzepi
64,95 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!