Aktivita
The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

10,000 flavour matches that will transform the way you eat

43,95 €
Dodanie do 21 dní

The ultimate reference for creative cooks

Podrobnosti

Autor Peter Coucquyt
Bernard Lahousse
Johan Langenbick
Vydavateľ Octopus Publishing Group
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán384
Formát224 x 288 x 32
Hmotnosť1786
EAN9781784722906
Rok vydania2020
Edícia Iné

Autor

Peter Coucquyt

Bernard Lahousse

Johan Langenbick

Podobné knihy

Aran

Aran

Flora Shedden
27,50 €
Na objednávku
The Complete Book of French Cooking

The Complete Book of French Cooking

Vincent Boué, Hubert Delorme
45,95 €
Na objednávku
Home Cooked

Home Cooked

Anya Fernald, Jessica Battilana
29,50 €
Na objednávku
Cooking for Your Kids

Cooking for Your Kids

Joshua David Stein
37,95 €
Na objednávku
Cider Made Simple

Cider Made Simple

Jeff Alworth, Lydia Nichols
21,50 €
Na objednávku
How to Drink Tea

How to Drink Tea

Stephen (Author) Wildish
12,95 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!