Aktivita
The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

10,000 flavour matches that will transform the way you eat

49,95 €
Dodanie do 21 dní

The ultimate reference for creative cooks

Podrobnosti

Autor Peter Coucquyt
Bernard Lahousse
Johan Langenbick
Vydavateľ Octopus Publishing Group
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán384
Formát224 x 288 x 32
Hmotnosť1786
EAN9781784722906
Rok vydania2020
Edícia Iné

Autor

Peter Coucquyt

Bernard Lahousse

Johan Langenbick

Podobné knihy

Vietnamese Home Cooking

Vietnamese Home Cooking

Charles Phan
35,95 €
Na objednávku
The Origins of Cooking

The Origins of Cooking

elBullifoundation, Ferran Adria
125,00 €
Na objednávku
Champagne

Champagne

Peter Liem
99,00 €
Na objednávku
History Of Sweets In 50 Wrappers

History Of Sweets In 50 Wrappers

Steve Berry, Phil Norman
11,50 €
Na objednávku
The Red Hot Cookbook

The Red Hot Cookbook

Dan May
19,95 €
Na objednávku
Bish Bash Bosh: Your Favourites. All Plants.

Bish Bash Bosh: Your Favourites. All Plants.

Henry Firth, Ian Theasby
24,95 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!