Aktivita
The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

10,000 flavour matches that will transform the way you eat

49,95 €
Na sklade

The ultimate reference for creative cooks

Podrobnosti

Autor Peter Coucquyt
Bernard Lahousse
Johan Langenbick
Vydavateľ Octopus Publishing Group
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán384
Formát224 x 288 x 32
Hmotnosť1786
EAN9781784722906
Rok vydania2020
Edícia Iné

Autor

Peter Coucquyt

Bernard Lahousse

Johan Langenbick

Podobné knihy

Must Eat New York

Must Eat New York

Luc Hoornaert, Kris Vlegels
25,50 €
Momentálne nedostupné
NOPI Cookbook

NOPI Cookbook

Yotam Ottolenghi, Ramael Scully
41,95 €
Momentálne nedostupné
Vegetarian for a New Generation

Vegetarian for a New Generation

Liana Krissoff
21,95 €
Momentálne nedostupné
LATERAL COOKING

LATERAL COOKING

Niki Segnit
25,50 €
12 Oct 2023 (predobjednávka)
Chocolat So Chic!

Chocolat So Chic!

Corinne Decottignies, La Maison Du Chocolat
24,95 €
Momentálne nedostupné
Cook Up a Feast

Cook Up a Feast

Mary Berry, Lucy Young
31,95 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!