Aktivita
Dňa 17.11.2025 si pripomíname a oslavujeme Deň boja za slobodu a demokraciu, v práci budeme opäť v utorok 18.11.2025.
The Flavor Equation: The Science of Great Cooking in 114 Essential Recipes

The Flavor Equation: The Science of Great Cooking in 114 Essential Recipes

The Science of Great Cooking Explained + More Than 100 Essential Recipes

31,50 €
27.10.2020 (predobjednávka)

Food Lab meets Season in this scientific and delicious approach to cooking, from beloved cookbook author Nik Sharma.

Podrobnosti

Autor Nik Sharma
Vydavateľ Chronicle Books
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán352
Formát210 x 260 x 33
Hmotnosť1536
EAN9781452182698
Rok vydania2020
Edícia Iné

Autor

Nik Sharma

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Veg-Table

Veg-Table

Nik Sharma
33,95 €
Momentálne nedostupné

Podobné knihy

Food Anatomy

Food Anatomy

Julia Rothman, Rachel Wharton
16,95 €
Na sklade
The Happy Pear: Vegan Cooking for Everyone

The Happy Pear: Vegan Cooking for Everyone

David Flynn, Stephen Flynn
28,95 €
Momentálne nedostupné
Live to Eat

Live to Eat

Emily English
31,95 €
Momentálne nedostupné
Solo

Solo

Signe Johansen
18,50 €
18.03.2021 (predobjednávka)
Alexandre Gauthier: Chef, La Grenouillere

Alexandre Gauthier: Chef, La Grenouillere

Alexandre Gauthier
54,95 €
Momentálne nedostupné
Home Cooked

Home Cooked

Anya Fernald, Jessica Battilana
29,50 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!