Aktivita
Under Pressure

Under Pressure

Cooking Sous Vide

74,95 €
Na sklade

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involv

Podrobnosti

Autor Thomas Keller
Vydavateľ Artisan
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán295
Formát288 x 286 x 31
Hmotnosť2248
EAN9781579653514
Rok vydania2008
Edícia Iné

Autor

Thomas Keller

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Bouchon Bakery

Bouchon Bakery

T. Keller, Thomas Keller, Sebastien Rouxel
43,99 €
Na objednávku
The French Laundry, Per Se

The French Laundry, Per Se

Thomas Keller
73,95 €
Na sklade
French Laundry Cookbook

French Laundry Cookbook

Thomas Keller, Deborah Jones
49,99 €
Na objednávku
Bouchon

Bouchon

Thomas Keller, Deborah Jones, Jones
41,95 €
Na objednávku

Podobné knihy

Chocolate Master Class

Chocolate Master Class

Ecole du Grand Chocolat Valrhona
20,50 €
Na objednávku
Chocolate

Chocolate

Ferrandi Paris
31,95 €
Na sklade
Eat Smart : What to Eat in a Day

Eat Smart : What to Eat in a Day

Niomi Smart
23,95 €
Na objednávku
Living Tea

Living Tea

Louise Avery
17,50 €
Na objednávku
A Taste Of The World

A Taste Of The World

Beth Walrond
22,50 €
Na sklade
Dim Sum

Dim Sum

Ellen Leong Blonder
27,95 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!