Aktivita
Under Pressure

Under Pressure

Cooking Sous Vide

74,95 €
Na objednávku

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involv

Podrobnosti

Autor Thomas Keller
Vydavateľ Artisan
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán295
Formát288 x 286 x 31
Hmotnosť2248
EAN9781579653514
Rok vydania2008
Edícia Iné

Autor

Thomas Keller

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

The French Laundry, Per Se

The French Laundry, Per Se

Thomas Keller
73,95 €
Na objednávku
Bouchon

Bouchon

Thomas Keller, Deborah Jones, Jones
41,95 €
Na objednávku
Bouchon Bakery

Bouchon Bakery

T. Keller, Thomas Keller, Sebastien Rouxel
43,99 €
Na objednávku
French Laundry Cookbook

French Laundry Cookbook

Thomas Keller, Deborah Jones
49,99 €
Na objednávku

Podobné knihy

A Man & His Kitchen

A Man & His Kitchen

Matt Hranek
45,95 €
Dodanie do 21 dní
India: The World Vegetarian

India: The World Vegetarian

Roopa Gulati
23,95 €
30.04.2020 (predobjednávka)
Slavic Kitchen Alchemy

Slavic Kitchen Alchemy

Zuza Zak
33,95 €
Dodanie do 21 dní
Herbarium

Herbarium

Caz Hildebrand
19,95 €
Na objednávku
Salt Fat Acid Heat

Salt Fat Acid Heat

Samin Nosrat
45,95 €
Na sklade
Black Axe Mangal

Black Axe Mangal

Lee Tiernan
29,95 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!