Aktivita
Under Pressure

Under Pressure

Cooking Sous Vide

74,95 €
Na objednávku

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involv

Podrobnosti

Autor Thomas Keller
Vydavateľ Artisan
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán295
Formát288 x 286 x 31
Hmotnosť2248
EAN9781579653514
Rok vydania2008
Edícia Iné

Autor

Thomas Keller

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Bouchon Bakery

Bouchon Bakery

T. Keller, Thomas Keller, Sebastien Rouxel
63,95 €
Na objednávku
French Laundry Cookbook

French Laundry Cookbook

Thomas Keller, Deborah Jones
61,95 €
Na objednávku
The French Laundry, Per Se

The French Laundry, Per Se

Thomas Keller
73,95 €
Na sklade
Bouchon

Bouchon

Thomas Keller, Deborah Jones, Jones
41,95 €
Na objednávku

Podobné knihy

Antoni in the Kitchen

Antoni in the Kitchen

Antoni Porowski
24,95 €
Na objednávku
Tasting

Tasting

Tom Kime
24,50 €
Na objednávku
Naturally Vegan

Naturally Vegan

Julius Fiedler
31,95 €
Dodanie do 21 dní
China

China

Kei Lum Chan, Diora Fong Chan
49,95 €
Dodanie do 21 dní
Soup Club

Soup Club

Courtney Allison, Tina Carr, Caroline Laskow, Julie Peacock
19,95 €
Na objednávku
Barbecue

Barbecue

Hugh Mangum, Shana Liebman
43,95 €
Dodanie do 21 dní

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!