Aktivita
Under Pressure

Under Pressure

Cooking Sous Vide

74,95 €
Na objednávku

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involv

Podrobnosti

Autor Thomas Keller
Vydavateľ Artisan
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán295
Formát288 x 286 x 31
Hmotnosť2248
EAN9781579653514
Rok vydania2008
Edícia Iné

Autor

Thomas Keller

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

French Laundry Cookbook

French Laundry Cookbook

Thomas Keller, Deborah Jones
61,95 €
Na objednávku
Bouchon

Bouchon

Thomas Keller, Deborah Jones, Jones
41,95 €
Na objednávku
The French Laundry, Per Se

The French Laundry, Per Se

Thomas Keller
73,95 €
Na sklade
Bouchon Bakery

Bouchon Bakery

T. Keller, Thomas Keller, Sebastien Rouxel
63,95 €
Na objednávku

Podobné knihy

Spain

Spain

Simone and Inés Ortega
51,95 €
Na objednávku
101 Cocktails to Try Before You Die

101 Cocktails to Try Before You Die

François Monti
21,95 €
Na sklade
Stagioni

Stagioni

Olivia Cavalli
25,95 €
13 Oct 2022 (predobjednávka)
The Kinfolk Table

The Kinfolk Table

Nathan Williams
43,95 €
Na sklade
Cuba: The Cookbook

Cuba: The Cookbook

Madelaine Vazquez Galvez, Imogene Tondre
39,95 €
Na objednávku
Higgidy Cookbook

Higgidy Cookbook

Camilla Stephens
21,99 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!