Aktivita
Under Pressure

Under Pressure

Cooking Sous Vide

74,95 €
Na objednávku

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involv

Podrobnosti

Autor Thomas Keller
Vydavateľ Artisan
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán295
Formát288 x 286 x 31
Hmotnosť2248
EAN9781579653514
Rok vydania2008
Edícia Iné

Autor

Thomas Keller

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Bouchon Bakery

Bouchon Bakery

T. Keller, Thomas Keller, Sebastien Rouxel
63,95 €
Na objednávku
Bouchon

Bouchon

Thomas Keller, Deborah Jones, Jones
41,95 €
Na objednávku
French Laundry Cookbook

French Laundry Cookbook

Thomas Keller, Deborah Jones
61,95 €
Na objednávku
The French Laundry, Per Se

The French Laundry, Per Se

Thomas Keller
73,95 €
Na sklade

Podobné knihy

Nistisima

Nistisima

Georgina Hayden
29,50 €
Na sklade
The Pasta Queen

The Pasta Queen

Nadia Caterina Munno
25,95 €
Dodanie do 21 dní
The Core of an Onion

The Core of an Onion

Mark Kurlansky
23,50 €
Na objednávku
Cook Up a Feast

Cook Up a Feast

Mary Berry, Lucy Young
31,95 €
Na sklade
Core

Core

Clare Smyth, Kieran Morris
59,95 €
Na sklade
The World's Fittest Cookbook

The World's Fittest Cookbook

Ross Edgley
24,95 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!