Aktivita
The Art of Gluten-Free Bread

The Art of Gluten-Free Bread

More than 100 Recipes for Sourdough, Croissants, Flatbread, and Beyond

44,95 €
25.09.2025 (predobjednávka)

Aran Goyoaga, three-time James Beard Award-finalist, writes a groundbreaking book on gluten-free bread baking for those who are gluten-free and for anyone who loves flavorful bread. Readers will learn to make sourdough breads, yeasted breads, enriched breads, and more that have the mouthfeel and texture of their wheat-flavored counterparts.

Podrobnosti

Autor Aran Goyoaga
Vydavateľ Workman Publishing
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán368
Formát254 x 203
EAN9781648292026
Rok vydania2025

Autor

Aran Goyoaga


Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!