 
 
                Šéfkuchár Patrik Jaros a fotograf jedál Günter Beer sa rozhodli vytvoriť skutočne novú kuchársku knihu – kuchársku knihu pre osamelo žijúcich a malé kuchyne 21. storočia, ktorá bude denne použiteľná, zrozumiteľná každému amatérskemu kuchárovi a v receptoch bude používať prísady, ktoré má zvyčajne každý doma. Obsahuje mnoho nových, ešte neznámych receptov a pracuje so zvyškami, ktoré sú dostupné všade, kde sa varí a konzumuje. Navyše prezentuje známe prísady v úplne nových súvislostiach a používa hotové výrobky z regálov supermarketov, aby ich s minimálnymi nákladmi prekvapujúcim spôsobom zošľachtila. Najvlastnejšou ingredienciou tejto knihy je však fantázia.
| Autor | Patrik Jaros Günter Beer | 
|---|---|
| Jazyk | slovenský | 
| Väzba | tvrdá | 
| Počet strán | 256 | 
| Formát | 16 x 20 cm | 
| EAN | 9788080859879 | 
| Prekladateľ | Alžbeta Slováková-Spáčilová | 
| Edícia | Rôzne |