Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každejHoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby i oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dápripraviť aj bez rôznych chemických prísad.
Autor |
Alexander Hlinovský |
---|---|
Jazyk | slovenský |
Väzba | tvrdá |
Počet strán | 96 strán |
Formát | 200 x 248 mm |
EAN | 9788055672014 |
Rok vydania | 2025 |