Či už ste začiatočníci alebo ostrieľaní výrobcovia cukroviniek, kniha vám poskytne odborné rady, ktoré vám budú dobrou inšpiráciou a uspokoja váš maškrtný jazýček. V úvode nájdete základy prípravy bonbónov: všetko čo potrebujete vedieť o pomôckach, surovinách a technikách. Potom si môžete vyskúšať viac ako 50 receptov – cukrové bonbóny, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, marshmallow aj ovocné či orechové cukrovinky. V knihe nechýbajú ani rady, ako odstrániť vzniknuté problémy, ani techniky zdobenia, ktoré chutné výtvory ešte zdokonalia. Autorka Elizabeth LeBaunová v minulosti pracovala ako cukrárka v niekoľko reštauráciách v Los Angeles a s výrobou domácich bonbónov má dlhoročné skúsenosti.
| Autor |
Elizabeth LaBauová |
|---|---|
| Jazyk | český |
| Väzba | flexi |
| Počet strán | 160 |
| Formát | 20 x 25,3 cm |
| EAN | 9788073917234 |
| Prekladateľ | Dagmar Eisenmannová |
| Rok vydania | 2013 |
| Edícia |
Koláče a cukrovinky |