 
 
                V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb – od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa údeného za studena až po lososa údeného horúcim dymom. Kniha je plná zrozumiteľných a jednoduchých návodov na stavbu vlastných udiarní a tiež tipov, ako improvizovať pomocou vonkajšieho grilu a bežného vybavenia domácnosti. Nájdete tu odporúčania, aké druhy dreva používať pre rôzne druhy potravín, ako nasoľovať v náleve i nasucho, a ďalšie odborné rady, ako sa zdokonaľovať v tomto prastarom kuchárskom umení. Dodajte dobrým surovinám šmrnc a prírodnú chuť.
| Autor | Turan T. Turan | 
|---|---|
| Jazyk | český | 
| Väzba | tvrdá s prebalom | 
| Počet strán | 224 | 
| Formát | 19 x 24,5 cm | 
| EAN | 9788075291912 | 
| Prekladateľ | Stanislava Moravcová | 
| Rok vydania | 2016 | 
| Edícia | Bylinky a korenie |