Aktivita
Bread Revolution

Bread Revolution

World-Class Baking with Sprouted and Whole Grains, Heirloom Flours, and Fresh Techniques

31,95 €
Na sklade


Podrobnosti

Autor Peter Reinhart
Vydavateľ Random House USA Inc
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán256
Formát210 x 255 x 25
Hmotnosť1038
EAN9781607746515
Rok vydania2014
Edícia Iné

Autor

Peter Reinhart

Podobné knihy

Cooking

Cooking

Jeremy Lee
37,95 €
Na objednávku
The Italian Bakery

The Italian Bakery

The Silver Spoon Kitchen
44,95 €
Dodanie do 21 dní
Cest Bon!

Cest Bon!

Trish Deseine, Deirdre Rooney
32,95 €
september 2016 (predobjednávka)
Japan The Cookbook

Japan The Cookbook

Nancy Singleton Hachisu
49,95 €
Dodanie do 21 dní
Provence to Pondicherry

Provence to Pondicherry

Tessa Kiros
30,95 €
Na objednávku
elBulli 2005–2011

elBulli 2005–2011

Ferran Adria, Albert Adria, Juli Soler
575,00 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!