Aktivita
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Dodanie do 21 dní


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní
Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Na objednávku
Meat, Poultry & Game

Meat, Poultry & Game

Ferrandi Paris
38,95 €
Na objednávku

Podobné knihy

Cook Korea!

Cook Korea!

Billy Law
35,95 €
Na objednávku
History Of Sweets In 50 Wrappers

History Of Sweets In 50 Wrappers

Steve Berry, Phil Norman
11,50 €
Na objednávku
Bird in the Hand

Bird in the Hand

Diana Henry
32,50 €
Na objednávku
River Cottage Great Roasts

River Cottage Great Roasts

Gelf Alderson
24,95 €
Na objednávku
Rosas Thai Cafe

Rosas Thai Cafe

Saiphin Moore
32,50 €
Na objednávku
Recipes from an Italian Butcher

Recipes from an Italian Butcher

The Silver Spoon Kitchen
39,95 €
16.10.2017 (predobjednávka)

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!