Aktivita
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Dodanie do 21 dní


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Na objednávku
Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Na objednávku
French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní
Meat, Poultry & Game

Meat, Poultry & Game

Ferrandi Paris
38,95 €
Na objednávku

Podobné knihy

Paleo Grilling

Paleo Grilling

Robb Wolf, Tony Federico, James William Phelan
22,50 €
Na objednávku
Green Kitchen At Home

Green Kitchen At Home

David Frenkiel, Luise Vindahl
33,95 €
Na objednávku
The Bikini Body 28-Day Healthy Eating & Lifestyle Guide

The Bikini Body 28-Day Healthy Eating & Lifestyle Guide

Kayla Itsines
22,50 €
Na objednávku
Old World Italian

Old World Italian

Mimi Thorisson
43,95 €
Na sklade
Persiana 10th anniversary edition

Persiana 10th anniversary edition

Sabrina Ghayour
35,95 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!