Aktivita
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Momentálne nedostupné


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Momentálne nedostupné
Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Momentálne nedostupné
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Na sklade
Meat, Poultry & Game

Meat, Poultry & Game

Ferrandi Paris
38,95 €
Momentálne nedostupné

Podobné knihy

The Picnic

The Picnic

Marnie Hanel, Andrea Slonecker, Jen Stevenson
25,50 €
Momentálne nedostupné
Noma

Noma

Rene Redzepi
64,95 €
Momentálne nedostupné
Eat Better Forever

Eat Better Forever

Hugh Fearnley-Whittingstall
24,96 €
Momentálne nedostupné
Frontieres

Frontieres

Alex Jackson
34,95 €
Na sklade
Teens Cook Dessert

Teens Cook Dessert

Megan Carle, Jill Carle, Judi Carle
22,50 €
Momentálne nedostupné
Chefs Fridges

Chefs Fridges

Carrie Solomon, Adrian Moore
39,95 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!