Aktivita
V dňoch od 24.12.2025 do 7.1.2026 je naše vydavateľstvo zatvorené. Prajeme pokojné prežitie vianočných sviatkov a šťastný nový rok.
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Momentálne nedostupné


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Na sklade
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Na sklade
Meat, Poultry & Game

Meat, Poultry & Game

Ferrandi Paris
38,95 €
Momentálne nedostupné
Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Momentálne nedostupné

Podobné knihy

The Book of Difficult Fruit

The Book of Difficult Fruit

Kate Lebo
18,50 €
01.04.2021 (predobjednávka)
The Little Viet Kitchen

The Little Viet Kitchen

Thuy Diem Pham
32,50 €
19.04.2018 (predobjednávka)
Mugaritz

Mugaritz

Andoni Aduriz, Raul Nagore, Hirukuna SL
50,50 €
Momentálne nedostupné
Salad Love

Salad Love

David Bez
23,50 €
Momentálne nedostupné
The Geometry of Pasta

The Geometry of Pasta

Jacob Kenedy, Caz Hildebrand
24,95 €
18.03.2021 (predobjednávka)
The Wellness Principles

The Wellness Principles

Gary Deng
39,95 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!