Aktivita
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Dodanie do 21 dní


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Na sklade
Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Dodanie do 21 dní
Meat, Poultry & Game

Meat, Poultry & Game

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní

Podobné knihy

Eat Yourself Smart

Eat Yourself Smart

Gill Paul
11,95 €
Na objednávku
Shrubs

Shrubs

Michael Dietsch
15,95 €
Na objednávku
The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick
49,95 €
Dodanie do 21 dní
Snacky Tunes

Snacky Tunes

Darin Bresnitz, Greg Bresnitz
21,50 €
03.09.2020 (predobjednávka)
Country Cook`s Kitchen

Country Cook`s Kitchen

Alison Walker
37,50 €
Na objednávku
Natural Flava

Natural Flava

Craig McAnuff, Shaun McAnuff
25,50 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!