Aktivita
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Dodanie do 21 dní


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní
French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní
Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Na sklade

Podobné knihy

Notes from a Small Kitchen Island

Notes from a Small Kitchen Island

Debora Robertson
32,95 €
Na sklade
Complete Baking

Complete Baking

Caroline Bretherton
32,50 €
21.05.2020 (predobjednávka)
Insects: The Edible Field Guide

Insects: The Edible Field Guide

Stefan Gates
16,95 €
Na sklade
Heston Blumenthal at Home

Heston Blumenthal at Home

Heston Blumenthal
56,95 €
Na sklade
Home Cooked

Home Cooked

Anya Fernald, Jessica Battilana
29,50 €
Na objednávku
On Eating Insects: Essays, Stories and Recipes

On Eating Insects: Essays, Stories and Recipes

Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore, Michael Bom Frost
52,95 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!