Aktivita
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Momentálne nedostupné


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Momentálne nedostupné
Meat, Poultry & Game

Meat, Poultry & Game

Ferrandi Paris
38,95 €
Momentálne nedostupné
French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Momentálne nedostupné
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Na sklade

Podobné knihy

Wine Grapes

Wine Grapes

Jancis Robinson, Julia Harding, José Vouillamoz
205,00 €
Na sklade
Adventurous Vegetarian

Adventurous Vegetarian

Jane Hughes
30,50 €
Momentálne nedostupné
The Korean Cookbook

The Korean Cookbook

Junghyun Park, Jungyoon Choi
52,95 €
Momentálne nedostupné
The World Atlas of Wine, 7th Edition

The World Atlas of Wine, 7th Edition

Hugh Johnson, Jancis Robinson
51,50 €
Momentálne nedostupné
Quick and Easy Spanish Recipes

Quick and Easy Spanish Recipes

Simone and Inés Ortega, Simone Ortega, Ines Ortega
29,95 €
21.03.2016 (predobjednávka)
Farmacy Kitchen

Farmacy Kitchen

Camilla Fayed
31,95 €
júl 2018 (predobjednávka)

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!