Aktivita
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Na objednávku


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Meat, Poultry & Game

Meat, Poultry & Game

Ferrandi Paris
38,95 €
Na objednávku
Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Na objednávku
French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Na objednávku

Podobné knihy

Vegetables from Italian Garden

Vegetables from Italian Garden

Charlie Nardozzi
35,00 €
Na objednávku
Mast Brothers Chocolate

Mast Brothers Chocolate

Rick Mast, Michael Mast
27,90 €
Na objednávku
Honestly Healthy Cleanse

Honestly Healthy Cleanse

Natasha Corrett
32,50 €
Na objednávku
Bish Bash Bosh: Your Favourites. All Plants.

Bish Bash Bosh: Your Favourites. All Plants.

Henry Firth, Ian Theasby
24,95 €
Na objednávku
Jane Austens Table

Jane Austens Table

Robert Tuesley Anderson
20,50 €
14.10.2021 (predobjednávka)
Supergrains

Supergrains

Jenni Muir
27,50 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!