Aktivita
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Na objednávku


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Na sklade
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Na objednávku

Podobné knihy

Gourmet Guide to Oil and Vinegar

Gourmet Guide to Oil and Vinegar

Ursula Ferrigno
24,50 €
Na objednávku
Mostly Plants

Mostly Plants

Tracy Pollan, Dana Pollan, Lori Pollan, Corky Pollan
32,50 €
Na objednávku
Deliciously Ella: Snacks & Sweets

Deliciously Ella: Snacks & Sweets

Ella Woodward, Ella Mills
12,95 €
máj 2017 (predobjednávka)
The Green Barbecue

The Green Barbecue

Rukmini Iyer
20,95 €
Na objednávku
Godforsaken Grapes

Godforsaken Grapes

Jason Wilson
24,95 €
Na objednávku
Keeping it Simple

Keeping it Simple

Yasmin Fahr
21,50 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!