Aktivita
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Dodanie do 21 dní


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Na objednávku
Meat, Poultry & Game

Meat, Poultry & Game

Ferrandi Paris
38,95 €
Na objednávku
French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní

Podobné knihy

Chicken A to Z

Chicken A to Z

Mireille Sanchez
52,95 €
Na sklade
Real Food of China

Real Food of China

Leanne Kitchen, Antony Suvalko
49,95 €
Na objednávku
The Palomar Cookbook

The Palomar Cookbook

The Palomar
33,50 €
25.08.2016 (predobjednávka)
Gastronogeek Cult TV Cookbook

Gastronogeek Cult TV Cookbook

Thibaud Villanova
29,95 €
Na sklade
Seasonal Baking

Seasonal Baking

Fiona Cairns
22,95 €
Na objednávku
Praline

Praline

Stephane Leroux, Photography by Romy Tembuyser, Romy Tembuyser
100,00 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!