Aktivita
Vegetables: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Vegetables: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Na objednávku


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát217 x 289 x 26
Hmotnosť1694
EAN9782081513426
Rok vydania2020
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Na objednávku
Chocolate

Chocolate

Ferrandi Paris
31,95 €
Dodanie do 21 dní
Meat, Poultry & Game

Meat, Poultry & Game

Ferrandi Paris
38,95 €
Na objednávku
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní
French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Dodanie do 21 dní

Podobné knihy

Pierre Herme: Chocolate

Pierre Herme: Chocolate

Pierre Hermé, Coco Jobard
58,50 €
Na sklade
Feast Your Eyes

Feast Your Eyes

Brittany Wright
21,50 €
22.02.2018 (predobjednávka)
Tamales

Tamales

Alice Guadalupe Tapp
14,50 €
Na objednávku
What to Bake and How to Bake It

What to Bake and How to Bake It

Jane Hornby
30,00 €
Na objednávku
Snackistan

Snackistan

Sally Butcher
25,50 €
Na sklade
Caught Snackin'

Caught Snackin'

Caught Creating Ltd
25,95 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!