Aktivita
The Science of Cooking

The Science of Cooking

Every Question Answered to Perfect your Cooking

26,50 €
Dodanie do 21 dní


Podrobnosti

Autor Dr. Stuart Farrimond
Vydavateľ Dorling Kindersley Ltd
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán256
Formát262 x 220 x 28
Hmotnosť1318
EAN9780241229781
Rok vydania2017
Edícia Iné

Autor

Dr. Stuart Farrimond

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

The Science of Gardening

The Science of Gardening

Dr. Stuart Farrimond
25,95 €
Dodanie do 21 dní
The Science of Living

The Science of Living

Dr. Stuart Farrimond
20,95 €
Na objednávku
The Science of Spice

The Science of Spice

Dr. Stuart Farrimond
25,95 €
Dodanie do 21 dní

Podobné knihy

A Field Guide to Cheese

A Field Guide to Cheese

Tristan Sicard
27,95 €
15.09.2020 (predobjednávka)
Breakfast for Dinner

Breakfast for Dinner

Carol Hilker
20,50 €
Na objednávku
Soupologie: Plant-aased, gluten-free soups

Soupologie: Plant-aased, gluten-free soups

Stephen Argent
16,50 €
Na objednávku
Recipes for Murder

Recipes for Murder

Karen Pierce
22,50 €
Na sklade
The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

Leah Koenig
51,95 €
04.09.2019 (predobjednávka)
The Book of Vermouth

The Book of Vermouth

Shaun Byrne, Gilles Lapalus
28,95 €
01.07.2018 (predobjednávka)

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!