Aktivita
The Science of Spice

The Science of Spice


22,50 €
Momentálne nedostupné

Adventurous cooks, curious foodies, and fans of spicy recipes. Break new ground with this spice book like no other. Explore the world's best spices, discover why certain spice mixes work, and how to use spices creatively.

Be inspired to make your own new spice blends, and take your cooking to new heights. The Science of Spice will help you understand the practical science behind the art of cooking with spices. If you've ever wondered what to do with that unloved jar of sumac, why some spices taste stronger than others, or how to make your own personal garam masala, this inspirational guide has all the answers.

Spice sets out the science behind the flavours and helps you choose, with greater confidence and intuition, how to use spices that perfectly complement each other. Spice profiles - organised by their dominant flavour compound - showcase the world's top spices, with recipe ideas, information on how to buy, use, and store, and more in-depth science to help you release the flavours and make your own spice connections, as well as a selection of recipes using innovative spice blends designed to brighten your palate and inspire your own culinary adventures. The Science of Spice is an indispensable kitchen companion that home cooks will turn to time and time again to learn and innovate.


Podrobnosti

Autor Stuart Farrimond
Vydavateľ DK
Jazyk anglický
Väzbatvrdá
Počet strán224
Formát255 x 213 mm
EAN9780241302149
Rok vydania2018
Edícia Iné

Autor

Stuart Farrimond

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v slovenčine a češtine

Jak vaří šéfkuchaři

Jak vaří šéfkuchaři

Stuart Farrimond
24,90 €
Na sklade

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

The Science of Cooking

The Science of Cooking

Stuart Farrimond
26,50 €
Momentálne nedostupné

Podobné knihy

The Drink Master

The Drink Master

Didier Ghorbanzadeh, La Maison du Whisky
25,50 €
máj 2020 (predobjednávka)
Gluten Exposed: The Science Behind The Hype

Gluten Exposed: The Science Behind The Hype

Peter Green, Rory Jones
11,95 €
Momentálne nedostupné
River Cottage Fish Book

River Cottage Fish Book

Hugh Fearnley-Whittingstall, Nick Fisher
39,99 €
Momentálne nedostupné
Day at El Bulli

Day at El Bulli

Ferran Adria, Juli Soler, Albert Adria
39,50 €
Momentálne nedostupné
Modernist Cuisine

Modernist Cuisine

Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
499,00 €
Momentálne nedostupné
Gin & Tonic

Gin & Tonic

Frédéric Du Bois & Isabel Boons
32,50 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!