Na svete je len málo odborníkov, ktorí vedia o čokoláde viac ako Chloé Doutre-Roussel. V tejto jedinečnej knihe sa snaží čitateľom sprostredkovať mnoho zaujímavých príbehov, poznámok k ochutnávaniu najčistejších čokolád na svete, faktov z histórie, mýtov o čokoláde, množstvo receptov i „filozofiu čokolády“. Pomôže Vám stať sa skutočnými znalcami tejto lahodnej maškrty. Ak Vam čokoláda naozaj chutí, táto kniha Vám dá tie správne informácie ako zistiť, ktorá čokoláda je skutočne dobrá a ako si ju ešte viac vychutnať.
| Autor |
Chloé Doutre-Roussel |
|---|---|
| Jazyk | český |
| Väzba | tvrdá |
| Počet strán | 224 |
| Formát | 115 x 185 |
| EAN | 9788072098255 |
| Prekladateľ | Dagmar Eisenmannová |
| Edícia |
Koláče a cukrovinky |
Na svete je len málo odborníkov, ktorí vedia o čokoláde viac ako Chloé Doutre-Roussel. V tejto jedinečnej knihe sa snaží čitateľom sprostredkovať mnoho zaujímavých príbehov, poznámok k ochutnávaniu najčistejších čokolád na svete, faktov z histórie, mýtov o čokoláde, množstvo receptov i „filozofiu čokolády“. Pomôže Vám stať sa skutočnými znalcami tejto lahodnej maškrty. Ak Vam čokoláda naozaj chutí, táto kniha Vám dá tie správne informácie ako zistiť, ktorá čokoláda je skutočne dobrá a ako si ju ešte viac vychutnať.
O autorke: Chloé Doutre-Roussel pracuje ako nákupca čokolády v slávnom londýnskom obchodnom dome Fortnum & Mason. Riadila tiež cukráreň Ladurée v Paríži. Pôvodne bola agronómkou a v tejto funkcii pôsobila i v službách OSN. Neskôr sa však začala venovať čisto čokoláde, spoznala jej výrobu i obchod. Organizuje taktiež kurzy ochutnávania čokolády a poskytuje poradenské služby mnohým špičkovým výrobcom tejto sladkej lahôdky.