 
 
                Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba. Obsahuje podrobné návody na chlieb s droždím, kváskom, so sódou bikarbónou, ako aj recepty na drobné pečivo či sladké dobroty. Vyskúšajte viaczrnný chlieb so semienkami, syrovo-bylinkový kváskový chlieb, focacciu, pita chlieb, bezlepkový kukuričný chlieb, croissanty či osie hniezda!
| Autor | Emmanuel Hadjiandreou | 
|---|---|
| Jazyk | slovenský | 
| Väzba | tvrdá | 
| Počet strán | 176 | 
| Formát | 21,5 x 25,3 cm | 
| EAN | 9788055611129 | 
| Prekladateľ | Zuzana Šeršeňová | 
| Rok vydania | 2014 | 
| Edícia | Rôzne |