Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba. Obsahuje podrobné návody na chlieb s droždím, kváskom, so sódou bikarbónou, ako aj recepty na drobné pečivo či sladké dobroty. Vyskúšajte viaczrnný chlieb so semienkami, syrovo-bylinkový kváskový chlieb, focacciu, pita chlieb, bezlepkový kukuričný chlieb, croissanty či osie hniezda!
| Autor |
Emmanuel Hadjiandreou |
|---|---|
| Jazyk | slovenský |
| Väzba | tvrdá |
| Počet strán | 176 |
| Formát | 21,5 x 25,3 cm |
| EAN | 9788055611129 |
| Prekladateľ | Zuzana Šeršeňová |
| Rok vydania | 2014 |
| Edícia |
Rôzne |