Aktivita
Food Lab

Food Lab

Better Home Cooking Through Science

50,00 €
Na sklade

A grand tour of the science of cooking explored through popular dishes.

Podrobnosti

Autor J. Kenji Lopez-Alt
Vydavateľ WW Norton & Co
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán960
Formát224 x 277 x 47
Hmotnosť2924
EAN9780393081084
Rok vydania2015
Edícia Iné

Autor

J. Kenji Lopez-Alt

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

The Wok

The Wok

J. Kenji Lopez-Alt
51,50 €
Na sklade

Podobné knihy

Cooking Fast and Slow

Cooking Fast and Slow

Natalia Rudin
31,95 €
22.05.2025 (predobjednávka)
What to Cook and How to Cook It

What to Cook and How to Cook It

Jane Hornby
28,99 €
Na objednávku
Curious Bartenders Gin Palace

Curious Bartenders Gin Palace

Tristan Stephenson
20,95 €
Na objednávku
Ottolenghi Cookbook

Ottolenghi Cookbook

Yotam Ottolenghi, Sami (Author) Tamimi
23,50 €
Na objednávku
The Paris Gourmet

The Paris Gourmet

Trish Deseine, Christian Sarramon
28,50 €
Na objednávku
Paul Pflüger, Captains Dinner

Paul Pflüger, Captains Dinner

Paul Pflüger
35,00 €
Pripravujeme (predobjednávka)

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!