Aktivita
Food Lab

Food Lab

Better Home Cooking Through Science

50,00 €
Dodanie do 21 dní

A grand tour of the science of cooking explored through popular dishes.

Podrobnosti

Autor J. Kenji Lopez-Alt
Vydavateľ WW Norton & Co
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán960
Formát224 x 277 x 47
Hmotnosť2924
EAN9780393081084
Rok vydania2015
Edícia Iné

Autor

J. Kenji Lopez-Alt

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

The Wok

The Wok

J. Kenji Lopez-Alt
51,50 €
Na sklade

Podobné knihy

Peru: The Cookbook

Peru: The Cookbook

Gastón Acurio
45,50 €
Na sklade
The Italian Way

The Italian Way

DK Travel
25,95 €
Dodanie do 21 dní
Gluten-Free Baker

Gluten-Free Baker

Hannah Miles
20,50 €
Na objednávku
Real Mexican Food

Real Mexican Food

Ben Fordham, Felipe Fuentes Cruz
22,50 €
07.03.2017 (predobjednávka)
Italy by Ingredient

Italy by Ingredient

Viola Buitoni, Molly DeCoudreaux
39,95 €
Na sklade
By Heart

By Heart

Hailee Catalano
34,95 €
15 Apr 2025 (predobjednávka)

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!