Aktivita
Food Lab

Food Lab

Better Home Cooking Through Science

50,00 €
Na sklade

A grand tour of the science of cooking explored through popular dishes.

Podrobnosti

Autor J. Kenji Lopez-Alt
Vydavateľ WW Norton & Co
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán960
Formát224 x 277 x 47
Hmotnosť2924
EAN9780393081084
Rok vydania2015
Edícia Iné

Autor

J. Kenji Lopez-Alt

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

The Wok

The Wok

J. Kenji Lopez-Alt
51,50 €
Na sklade

Podobné knihy

Sam's Eats: Let's Do Some Cooking

Sam's Eats: Let's Do Some Cooking

Sam Way
28,95 €
Na sklade
The Lebanese Cookbook

The Lebanese Cookbook

Salma Hage
51,95 €
Na objednávku
10-a-Day the Easy Way

10-a-Day the Easy Way

James Wong
24,95 €
Na objednávku
Eleven Madison Park

Eleven Madison Park

Daniel Humm, Will Guidara
69,95 €
Na objednávku
The New Rules Of Coffee

The New Rules Of Coffee

Jordan Michelman, Zachary Carlsen
14,99 €
Na sklade
Pasta Veloce

Pasta Veloce

Frances Mayes, Susan, RDN Wyler
35,50 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!