Aktivita
Food Lab

Food Lab

Better Home Cooking Through Science

50,00 €
Dodanie do 21 dní

A grand tour of the science of cooking explored through popular dishes.

Podrobnosti

Autor J. Kenji Lopez-Alt
Vydavateľ WW Norton & Co
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán960
Formát224 x 277 x 47
Hmotnosť2924
EAN9780393081084
Rok vydania2015
Edícia Iné

Autor

J. Kenji Lopez-Alt

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

The Wok

The Wok

J. Kenji Lopez-Alt
47,95 €
Na objednávku

Podobné knihy

Book for Cooks

Book for Cooks

Leslie Geddes-Brown
39,99 €
Na objednávku
The Drink Master

The Drink Master

Didier Ghorbanzadeh, La Maison du Whisky
25,50 €
máj 2020 (predobjednávka)
Hestons Fantastical Feasts

Hestons Fantastical Feasts

Heston Blumenthal
62,00 €
Na sklade
Vegan Chocolate Treats

Vegan Chocolate Treats

Emma Hollingsworth
24,95 €
Na objednávku
Beef Club

Beef Club

Olivier Bon, Pierre-Charles Cros, Romee De Goriainoff
38,50 €
Na objednávku
Ottolenghi FLAVOUR

Ottolenghi FLAVOUR

Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage
36,95 €
Dodanie do 21 dní

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!