Aktivita
Food Lab

Food Lab

Better Home Cooking Through Science

50,00 €
Na sklade

A grand tour of the science of cooking explored through popular dishes.

Podrobnosti

Autor J. Kenji Lopez-Alt
Vydavateľ WW Norton & Co
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán960
Formát224 x 277 x 47
Hmotnosť2924
EAN9780393081084
Rok vydania2015
Edícia Iné

Autor

J. Kenji Lopez-Alt

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

The Wok

The Wok

J. Kenji Lopez-Alt
51,50 €
Na sklade

Podobné knihy

Inside Chefs Fridges, Europe

Inside Chefs Fridges, Europe

Adrian Moore
47,50 €
Na objednávku
The Unofficial Lord of the Rings Cookbook

The Unofficial Lord of the Rings Cookbook

Tom Grimm
34,95 €
Na objednávku
Baked to Perfection

Baked to Perfection

Katarina Cermelj
33,95 €
Dodanie do 21 dní
Platter of Figs & Other Recipes

Platter of Figs & Other Recipes

David Tanis
31,50 €
Na objednávku
Cauliflower Power

Cauliflower Power

Lindsay G Freedman, Lindsay Grimes Freedman
19,95 €
Na sklade
The Fast Five

The Fast Five

Donna Hay
32,95 €
Na objednávku

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!