Anne-Katrin Weberová sa narodila v Stuttgarte, doma je v Hamburgu, ale srdce má francúzske. Je milovníčka Francúzska, ktorá vie o tejto krajine, jej ľuďoch i kuchyni zaujímavo rozprávať. Či už jedlo, alebo historky – s touto knihou si jednoducho prinesiete domov kúsok Francúzska. Hlavnú úlohu hrajú každodenné jedlá, s miestnymi, kvalitnými surovinami – ako v bistre! „Zvodné recepty, a pritom jednoduché a dobre pripravené – to je moja najvyššia zásada,“ hovorí Anne. Vyskúšajte napríklad malé briošky s figami, slivkovo-olivovú pastu, zelenú špargľu s hrebenatkami, koláč s cherry paradajkami, tartaletky s kozím syrom, provensálsky cibuľový koláč, teplé čokoládové bábovky, citrónový krém a kopu ďalších dobrôt.
| Autor |
Anne-Katrin Weberová |
|---|---|
| Jazyk | český |
| Väzba | tvrdá |
| Počet strán | 192 |
| Formát | 18.5 x 24.2 cm |
| EAN | 9788075290304 |
| Prekladateľ | Stanislava Moravcová |
| Rok vydania | 2015 |
| Edícia |
Národné kuchyne |