Nádherná výpravná kniha s množstvom farebných fotografií ponúka popri kulinárskom zážitku aj zážitok kultúrny. Určená je každému, kto nielen obľubuje chutné jedlá, ale rád sa dozvie niečo aj o ich pôvode.
Maďarská kuchyňa, rovnako ako celá maďarská kultúra, má už tisícročie dvojaké korene: je svojskou zmesou východných a západných tradícií. Ak berieme do úvahy len kulinársky pohľad na skutočnosti, búrlivá minulosť so sebou priniesla len samé dobré veci.
| Autor |
Aniko Gergely |
|---|---|
| Jazyk | slovenský |
| Väzba | flexi |
| Počet strán | 320 |
| Formát | 215 x 250 mm |
| EAN | 9788055630731 |
| Prekladateľ | Eleonora Hrušková |
| Rok vydania | 2017 |
| Edícia |
Národné kuchyne |