Aktivita
The Science of Food

The Science of Food

An Exploration of What We Eat and How We Cook

16,95 €
07.09.2017 (predobjednávka)

In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouth-watering tour of the twenty-first century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted.

Podrobnosti

Autor Marty Jopson
Vydavateľ Michael O'Mara Books Ltd
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán224
Formát139 x 205 x 22
Hmotnosť338
EAN9781782438380
Rok vydania2017
Edícia Populárna veda

Autor

Marty Jopson

Podobné knihy

Spillover

Spillover

David Quammen
13,50 €
01.08.2013 (predobjednávka)
Life as We Made It

Life as We Made It

Beth Shapiro
14,95 €
Na sklade
Unthinkable

Unthinkable

Helen Thomson
14,95 €
10.01.2019 (predobjednávka)
Briefer History of Time

Briefer History of Time

Leonard Mlodinow, Stephen (University of Cambridge) Hawking
12,95 €
Na objednávku
Contamination Of Earth

Contamination Of Earth

Francois (University of Burgundy) Jarrige, Thomas Le (Centre de recherches historiques) Roux
39,95 €
Na objednávku
Adventures in the Anthropocene: (Patterns of Life)

Adventures in the Anthropocene: (Patterns of Life)

Gaia Vince
13,95 €
10.01.2019 (predobjednávka)

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!