Aktivita
The Science of Food

The Science of Food

An Exploration of What We Eat and How We Cook

16,95 €
07.09.2017 (predobjednávka)

In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouth-watering tour of the twenty-first century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted.

Podrobnosti

Autor Marty Jopson
Vydavateľ Michael O'Mara Books Ltd
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán224
Formát139 x 205 x 22
Hmotnosť338
EAN9781782438380
Rok vydania2017
Edícia Populárna veda

Autor

Marty Jopson

Podobné knihy

What To Expect When Youre Expecting Robots

What To Expect When Youre Expecting Robots

Julie Shah, Laura Major
28,50 €
Momentálne nedostupné
Astronomical

Astronomical

Tim James
18,95 €
Na sklade
Talking Heads

Talking Heads

Shane O'Mara
21,95 €
Na sklade
Genesis

Genesis

Guido Tonelli
20,95 €
18.03.2021 (predobjednávka)
The Calculus Story

The Calculus Story

David (Emeritus Fellow, Jesus College, University of Oxford) Acheson
15,95 €
23.11.2017 (predobjednávka)
Food for Life

Food for Life

Tim Spector
16,95 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!