Aktivita
The Science of Food

The Science of Food

An Exploration of What We Eat and How We Cook

16,95 €
Na objednávku

In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouth-watering tour of the twenty-first century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted.

Podrobnosti

Autor Marty Jopson
Vydavateľ Michael O'Mara Books Ltd
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán224
Formát139 x 205 x 22
Hmotnosť338
EAN9781782438380
Rok vydania2017
Edícia Populárna veda

Autor

Marty Jopson

Podobné knihy

The Book of Why

The Book of Why

Judea Pearl, Dana Mackenzie
29,95 €
Na objednávku
The Universe in Your Hand

The Universe in Your Hand

Christophe Galfard
14,50 €
Na sklade
How to Be Human

How to Be Human

New Scientist
12,95 €
04.03.2021 (predobjednávka)
Superfreakonomics

Superfreakonomics

Stephen J. Dubner, Steven D. Levitt
10,95 €
Na objednávku
Secrets of the Moneylab

Secrets of the Moneylab

Kay-Yut Chen, Marina Krakovsky
11,99 €
Na objednávku
Sapiens Graphic Novel

Sapiens Graphic Novel

Yuval Noah Harari, David Vandermeulen
21,50 €
Dodanie do 21 dní

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!